mobiel zoek icoon

12-daagse studiereis naar Israëls hartland 

Samaritanen, bestaan ze nog? Jazeker! Enkele honderden wonen nog altijd bij de Bijbelse bergen Gerizim en Ebal in Samaria, die nu onder controle staan van de Palestijnse Autoriteit. Deze en andere Bijbelse plaatsen waar doorgaans niet veel toeristen komen, hoopt CGI-directeur Jaap Bönker in mei 2021 tijdens een 12-daagse studiereis te bezoeken.

Begin mei 2021 leidt CGI-directeur Jaap Bönker een 12-daagse reis naar het hartland van Israël. Dankzij Jaap's netwerk staan er veel bijzondere ontmoetingen op het programma. De groep bestaat uit maximaal 16 personen.

Jaap Bönker: ‘We verblijven de hele periode in Jeruzalem en reizen van daar naar diverse plekken in het Bijbelse hartland, zoals Sichem (Nabloes), Jericho, Ebal, Gerizim en Hebron. We bezoeken daar onder meer het graf van Jozef, de put van Jakob en de graven van de oudvaders. We bezoeken ook een Palestijns vluchtelingenkamp en we ontmoeten mensen die een missie hebben onder orthodox-gelovigen. Kortom, een reis langs plekken waar de meeste toeristen niet komen, maar waar je wel de oude Bijbelse verhalen wel beleeft. Het is een leer-doe-reis met veel ontmoetingen.’ 

Kosten op basis van 2-persoons kamer:*
€ 1.450,- p.p. Bij een 1-persoonskamer € 1.945,- en bij een 3-persoonskamer € 1.375,- Prijzen incl. retourvlucht AMS-TLV, half pension, vervoer bij dagtochten en verblijf nabij oude stad Jeruzalem.
* kosten zijn bij benadering, kunnen nog veranderen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met reisleider Jaap Bönker: j.bonker@CGI-holland.nl.

01-09-2020