mobiel zoek icoon

Reis mee

Israël is het boeiendste land ter wereld om te bezoeken. Waar woonde Jezus? Waar heeft Hij gelopen? Waar heeft Hij geleden en waar werd Hij begraven? Israël is het land van de profetische beloften. Het land van Abraham, Isaak en Jakob. Het land van koning David en Salomo. Wie zou niet in hun voetsporen willen gaan?

Er is inmiddels heel veel veranderd. Sinds 1948 kunnen Joden massaal terugkeren naar het land van hun vaderen. Steden worden herbouwd en ook het land staat weer in bloei. Dagelijks komen er Joden tot geloof in Jezus. Deze gelovigen heten Messiaanse Joden. Hun aantal is spectaculair gegroeid en er zijn vele gemeenten ontstaan. Er zijn nu meer Messiaanse Joden in Israel dan in Jezus’ tijd!

Gemeentereizen, studiereizen en jongerenreizen
Comité Gemeentehulp Israël biedt inspirerende reizen naar Israël en brengen u graag in contact met Messiaanse Joden. Ook brengen wij u graag op plaatsen met een verhaal zodat de Bijbel echt voor u gaat leven. Maar veel mensen hebben ook vragen. Is het wel veilig genoeg om naar Israël te reizen? Merk je tijdens de reis ook iets van spanningen tussen Joden en Arabieren? Is het eten betaalbaar? Kun je er drinken uit de kraan? Denkt u er als gemeenteleider over om een studiereis te ondernemen? Neem voor al deze vragen gerust contact met ons op.