mobiel zoek icoon

Project van de Maand: februari 2023

Life4Israel

… Verbinding tussen Kerk en Israël

Life4Israel is het project van Daniël en Riwkah Keijzer. Zij vertrokken in 2016 met hun vier kinderen vanuit Nederland naar Israël. Vanuit Israël bouwen ze bruggen tussen Kerk en Israël. Het gezin woont in Na’ale, een dorp in Shomron (Samaria). Daniel: ‘We komen regelmatig samen voor aanbidding en Bijbelstudie, er is een vrouwengebedsgroep en we komen elke maand samen om met elkaar de Shabbat in te luiden’.

Daniel werkt verder als verpleegkundige in een ziekenhuis en Riwkah is via hulporganisatie Be’ad Chaim dienstbaar aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Als psycholoog en counselor is ze dagelijks in gesprek met vrouwen die abortus overwegen en in verschillende moeilijke situaties zitten. ‘Er zijn op dit moment 850 vrouwen die hulp krijgen en met onze hulp hun kindje ter wereld hebben kunnen brengen.’

Daarnaast reist Daniël ook in de ‘voetsporen van de discipelen’ vanuit Samaria de wereld over om het goede nieuws van Yeshua te brengen. ‘Overal waar de Heer de deuren opendoet en de weg baant. Zodoende hebben we al prachtige vruchten mogen zien. Mensen die kiezen Yeshua te willen volgen, levens die radicaal aangeraakt en getransformeerd worden, getuigenissen van lichamelijke en geestelijke genezingen, bevrijdingen en dergelijke. Prachtig om te zien en te ervaren dat de kracht van de Heilige Geest die reeds werkzaam was in de eerste gemeente nog steeds dezelfde is en in onze tijd en generatie er steeds meer messiaans-Joodse gelovigen gaan opstaan om hun priesterrol op te pakken en de volkeren te zegenen met het beste nieuws voor de mensheid. Redding in de naam van Yeshua.’


Er zijn op dit moment 850 vrouwen die via Be'ad Chaim hulp krijgen en hun kindje ter wereld hebben kunnen brengen.

 

CGI ondersteunt het werk van Daniël en Riwkah Keijzer. Helpt u mee? Maak uw bijdrage over onder vermelding van P1784 Life4Israel.

Elk project van de maand krijgt ten minste € 2.500,- uitgekeerd van CGI uit de algemene giften. Zorgt u ervoor dat dit bedrag nog verhoogd wordt? Doneer nu via de doneerknop rechts op deze pagina.

Social Media: